Saturday, June 15

OOTD || Meie laadalaupäev ♥



Täna veetsime enda päeva Vastseliina laadal ja meie perepäev lõpeb nüüd väikse grilliga ja sellepärast kirjutan hästi lühikese postituse (Kristi ja Ketu, sorry, kindlasti saame varsti kokku!). Aga ma nii väga tahtsin ikkagi ka täna midagi kirjutada, hoolimata sellest, et sigimist-sagimist on palju olnud.

Ostsin ka üht-teist huvitavat ja kui hästi läheb, siis saan juba homses postituses neid ka näidata. Mul on nii hea meel, et nägin enda armsat Krissut ♥! Ja Krissu, see mango kehakreem on tõesti imeline...

Krissu
Päev täis ilusaid linnukesi
 Kus nüüd tuli alles modell välja
Pluusi - Tally Weijl | Kaelakee - DIY | Papud - H&M | Päikseprillid - LHS | Retuskad - Prisma

12 comments:

  1. Ma arvan, et teil oleks ka aeg juba laste peale mõelda, kaua te oodata kavatsete ?

    ReplyDelete
  2. Käisin ka täna Vastseliina laadal. Väga tore oli :) Said endale palju asju?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuule endale ei saanudki väga midagi (kuidagilt polnud ostutuhinat) ja ostsin peamiselt pere jaoks nänni: põdravorsti, sokke ja soolakurke. :) Aga ma hakkan kohe kirjutama postitust ostetud asjadest, nii et võid sinna ka piiluda. :)

      Delete
  3. Ülivahvad küüned. On need kleepsud, lastud teha, ise tehtud vms? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänks! Tellisin Hiinast ja need on nagu kleepsud. Ma panen varsti õpetuse, kuidas neid kasutada. Neid peab vees leotama ja siis viilima ja veel kümme erinevat nippi.. :D

      Delete
  4. Te olete Tõnuga lihtsalt imelised koos! Ja tead kui vahva on Sinu jalas retuuse näha, minu arust kogu aeg kui ma Sind lives olen näinud, oled Sa kandnud retuuse ja need lihtsalt kuidagi on nii Sinu asjad. Oe ma vist ainult kiidaks Sind ja Sinu blogi lõpmatuseni, super on ka see, et uusi postitusi tuleb viimasel ajal väga tihti:).
    Palju jõudu, jaksu ja edu Sulle!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, suur aitäh. Lugesin Su kommentaari ka Tõnule ette ja ta tänab Sind samuti! Ja tänan, et mõistad mu retuusihullust!! :))

      Delete
  5. Ise olen ka täielik retuusikandja.. no ei kannata kohe üldse mingeid teksapükse..no mulle kohe ei sobi need absoluutselt. teksasid mul kapis 1-2 paari, retuuse ei anna kahe käe sõrmedelgi üles lugeda :)
    isegi talvel suht külmaga, olen ma ikka retuusidele truu..

    ReplyDelete
  6. Mina ka ei kannata teksaseid. Vahepeal ikka kannan, aga no tunnen ennast nendes nii ebanugavalt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul täpselt sama lugu! Vahel on samas nii mõnus ka teksaseid kanda üle pika aja. :)

      Delete