Sunday, June 9

OOTD || Tivoli day


Mõtlesime täna Tõnuga, et võtame Empsu Valka kaasa ja viime ta Tivolisse. See oli hea mõte, nagu alati, sest Tõnu õepoeg on üks hea kaaslane ja supersooja iseloomuga põnn. Supersoe sellepärast, et ta ütleb mulle alati, et olen tema printsess ja et ta armastab mind. Tegelikult on neid näited veel nii palju... Näiteks kui teda lauluvõistlusel filmisin ja video tuli täielik udukogu, olin hästi kurb. Tema aga tuli minu juurde ja ütles nii siiralt kui võimalik, et las olla see video. Ei ole ju hullu! Ja kui täna linna sõites kurvastasin, et kell on juba nii palju ja me ei jõuagi õhtul äkki pilte teha, tegi Emil mulle pika pai ja ütles mulle, et olen hea. Ta on juba nii väiksena tohutult mõistev ja armas isiksus. Läheme varsti Saksamaale ja Emil tuleb ka kaasa - ma olen kindel, et meil saab vahva olema, sest viimane kord oli ta reisil nii tubli.

Enne Valka sõitmist käisime Vannul külas, Tõnu trimmerdas ja meie rääkisime Vannuga juttu ning lugesin Emilile koomikseid. Tema omakorda hiilgas lippudega - see poiss teab isegi rohkem lippe kui ma. :D

Eriliselt mõnus pühapäev oli ja lõpuks sain issi ameeriklasega sõidetud (väike hobi tal). Mõtlesime, et laename talt selle väikeseks tripiks ja üliänks oli!

 Tabasin Tivolis ühe nunsiku enda loomingut kandmas
Mul on hea meel, et Emil oli nõus kapsaussiga sõitma tulema. Ma üksi nii väga kartsin!
 Uued prillurid RIMIst!! :D Emil valis välja!!
Särk - E5P | Lühkarid - Terranova | Ray ban päikseprillid - H&M | Cat eye päikseprillid - Rimi

17 comments:

  1. Väga mõnus, et sa nüüd igapäev kirjutad. Suvi on ikka selline aeg, kus inimesed jätavad blogid pigem unarusse. Äge, et sina seda pole teinud - hea hommikuste ajalehtede asemel lugeda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jess! Mul on nii hea meel, kui mu lugejatel on hea meel! :)

      Delete
  2. Super armas oled, alati on lausa rõõm lugeda su postitusi, nii siirad ja soojad :).

    ReplyDelete
  3. Hihi, ma käisin ka enda pisikese sugulasega selle kapsaussiga sõitmas. Vaadati küll suu ammuli, et suur tüdruk sõidab seal aga oli täitsa lõbus :D

    ReplyDelete
  4. Pluus on ilmselgelt väike sulle (või pigem su partiile) ja hoiab seetõttu inetusti. Muidu kena pluus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tere, anonüümne kommenteerija! Mõtlesin ka ise selle peale, sest pildil hoiab see pluus halvasti, aga mulle meeldivad nende piltide juures nii palju teised asjad ja ei lasknud pluusil ennast häirida ja postitasin pildid ikka.

      Delete
  5. Sandra, ma armastan Sinu blogi!

    Igapäev ikka vaatan üle, kas on uusi postitusi :)

    ReplyDelete
  6. Su pluus oli väga õige valik. Või siis auto oli õige valik. Sest pluus ja auto matchivad 100%!

    ReplyDelete
  7. Kõik on võrratu - blogi, inimesed, olemine, auto ja PLUUS (partii kah) :-))))) M

    ReplyDelete
  8. See võrratu pluus leidis tee minu kappi. :)

    ReplyDelete