Friday, June 14

Review: mis on Elizabeth Ardeni Green Tea kehakreemi fenomen?


Mõni aeg tagasi ei saanud ma kohe üldse Elizabeth Ardeni Green Tea kehakreemi fenomenist aru: esiteks on selle taevani kiidetava kehakreemi hind poest üüratu ja teiseks, lõhn on okei, aga mitte midagi peadpööritma panevat. Eriti minu jaoks, kes armastab magusaid lõhnu. Ent tänaseks on minu arvamus sellest kreemist täielikult muutunud.

Emadepäev oli lähenemas ja tahtsin empsile midagi erilist kinkida ning kuna kõik seda kreemi kiitsid, otsustasin selle talle ka lõpuks osta. Ja ta kiitis kreemi esimesest proovimisest ja oli hämmastunud, et nahk nii kaua pehme püsib. Ta palus ka mul kreemi katsetada, aga ei teinud seda juba põhimõtte pärast, sest kreem oli ostetud talle, mitte mulle!

Ent see, et iga tuba pärast empsi möödakõndimist nii värskelt ja imeliselt lõhnas, viis mind ka teise purgi ostuni (ja muidugi tema soov)... Ja kuna nüüd ei ole see enam kingitus, siis saan seda ka ise kasutada.

Ja nagu kõik kui ühest suust ütlevad - tõesti on mõnus tunne, kui pisikesed meetükikesed katki praksuvad ja ülejäänud kreemiga ühte sulanduvad.

Kui te olete huvitatud selle kreemi ostust, siis soovitan teil osta TAXFREE e-poest, kus 500ml!! hind on 18.90€. Poes on 250ml hind aga 28.90€. Nii et meeletu hinnavahe ja läbi TaxFree saate kauba kiiresti kätte. Lisaks tegelevad selle firmaga väga lahedad ja sõbralikud inimesed! :)

Ja muidugi seoses hiljutise julmusevaba ilu postitusega on mul väga hästi meeles mu pisikene lubadus - enda ostud paremini läbi mõelda ja hoida enda kosmeetikanurk võimalikult "puhtana". Kuid nüüd olen silmitsi jälle probleemiga, kus ma ei saa 100% öelda, et Elizabeht Arden teeb või ei tee loomkatseid. PETA nimekirjas ta küll on, aga just hiljuti jagas Elizabeth Arden enda facebooki fännikal lepingut/tingimust, kus on kirjas, et nad ei tegele loomkatsetega. Seda tingimust saab lugeda SIIT! Ja samas on veel mitmeid-mitmeid ametlikke liste, kus on kirjas, et nendne tooted on cruelty-free. Segadusse ajav, huh? :)

6 comments:

  1. Tean seda tunnet. Olin ise ka selle kreemi koha pealt super pessimist. Mu ema on seda kasutanud juba aastaid, midagi muud vahele võtmata ja mina sellel pointi ei näinud. Ja siis kord ema kinkis põhimõtte pärast suure potsiku ja nagu naks olin selles seltskonnas, kes seda fännab :D

    ReplyDelete
  2. See kreem lõhnab tõepoolest imehästi ning need väikesed meetükikesed on lõbusad. Kahjuks on sellel kreemil üks suur peidetud negatiivne külg. Nii nagu kõik kiidavad ja nagu sa ka oma postituses kirjutasid, siis teeb see kreem naha imeliselt sametiseks ja pehmeks väga pikaks ajaks, eks. See on tingitud sellest, et kreem sisaldab mineraalõlisid (ära toodud kolmanda komponendina). Olin seda kreemi ostes nii elevil, sest sain samuti suure potsiku nii odavalt ja kui koju jõudsin ja hakkasin kreemi koostisosasid uurima, pettusin väga. Mineraalõlid nimelt ongi tuntud oma omaduse poolest moodustada nahal kaitsev kiht ja tekitada tunne nagu oleks nahk pehme ja niisutatud. Neid saadakse fossiilsete kütuste tootmisel ja nad on odavad, värvitud ja lõhnatud. Ma ei hakka pikka loengut pidama, internetis on päris palju infot selle kohta :)
    Oma kreemi ma muidugi minema ei viska, aga peale lõpuni kasutamist enam uut ei osta ja eelistan pigem looduslike koostisosadega kreeme, sest ligikaudu 65% sellest, mis me oma nahale määrime, imendub ka meie vereringesse :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täiesti piipiiptralalaa! Mulle nii meeldib, et Sa alati oskad mind kuidagilt harida ja öelda fakte, mida ma varem ei teadnud.

      Peame koos jääma ikka Maikellukese juurde, eks! :D

      Delete
    2. Hehe! Tore, kui kellelegi minu "targutamisest" rõõmu ja kasu on :)) Maikellukesele olen ilmselt igavesti truu, aga mõnikord kisub ju nende erksavärviliste kreemide ja pakendite poole ka ;)

      Delete
    3. Jaa, käisin hiljuti Maximas ja seal oli uus kreemikollektsioon. Pudelid olid kõik nii ilusad ja värvilised ja stiilsed. Lõhn oli ka taevalik.. aga siis tuli meelde, et Sandra, ei tohi nõrkeda kohe, kui midagi "pealtnäha" ilusat näed..

      Delete