Thursday, October 24

Leiunurk...


Käisin ligi nädal aega tagasi Rahva Raamatus prantsuse keele materjale otsimas ja sattusin täitsa juhuslikult raamatupoe moe & stiili osakonda... Ja ma pidin ainult korraks Rahva Raamatusse minema.

Aga impressive, kui palju häid moealaseid raamatuid seal müügil on. Oleksin neid kõiki tahtnud! Kahju, et sünnipäev ja jõulud nii kaugel on! :D

Aga ma ei suutnud vastu pidada ja läksin paar päeva tagasi uuesti Rahva Raamatusse ja ostsin endale NJ Stevensoni lektüüri "Moe ajalugu". Jõudsin seda juba natukene uurida ja mulle meeldib, et mood on seostatud erinevate ajaloosündmustega. Nii põnev! Nüüd ootan üht vaba hetke ja mõnusat vanni, et saaksin selle pikemaks ajaks kätte võtta.

Kui palju olete teie moe- ja stiilialaseid raamatuid ostnud ja mida mulle järgmiseks soovitaksite? ♥



6 comments:

  1. Minule on alati jäänud mõistmatuks kuidas inimesed suudavad vannis raamatuid lugeda. Ma olen paar korda proovinud aga üsna ruttu alla andnud, sest mul on olnud 2 varianti:
    a) lasta raamat/ajakiri läbi vettida
    b) hoida oma käsi sellisel kõrgusel, et 5 minuti pärast ei ole tegu enam mõnusa vanniga vaid tõsise trenniga :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahahaaa, ajasid mind täiega naerma! (heas mõttes ikka :D)

      Aga ma olen Sinuga paraku nõus - see on tõsine trenn ja ettevõtmine! Aga ma ei saa midagi teha, mulle nii meeldib lugeda samal ajal, kui vees lebotan. :D

      Delete
  2. Kuidas sa vannis raamatut loed? Hiljuti tahtsin vannis ajakirja lugeda..ja see lõppes sellega, et pool ajakirja oli läbimärg :/ Jaga nippe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, nimekaim! :)

      Tead, erilisi nippe polegi... Nagu Bitt kommenteeris, on vannis raamatu lugemine omaette trenn. :D Aga käterätik on alati käeulatuses. :D

      Delete
  3. Mida sa teeksid, kui läheksid oma poisiga lahku? Mida ette võtaksid, et sellest üle saada ja eluga edasi minna?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ei oska sellele küsimusele vastata. Mul ei ole kunagi sellist küsimust tekkinud ja ma ei hakka sellele isegi mõtlema. Meil on tugev suhe, suur armastus ja ühine tulevik - miks ma peaks korrakski mõtlema, et ehk läheme kunagi lahku... :)

      Delete