Tuesday, October 22

OOTD :: ♥ Sandrate päev ♥


Tänase päeva võib täielikult Sandrate päevaks ristida! Alustasin hommikut eriti hästi ja läksin nimekaimu juurde massaaži (püüan nüüd igal nädalal käima hakata, õlad on jube pinges ja ehk leevendab massaaž ka mu migreenivalusid). Pärast seda viis Sandra mind Löwenruhi uude restosse sööma ja seal oli parim Caesari salat, mida üldse kunagi söönud olen! Mahkalas ja toredalt suur ports!

Hiljem tegime pilte ja läksime Rahvusraamatukokku, viisime paar mu lektüürikest ära. Ja kuna ma olin nii unine, pidin edasi minema Tudeng.TV koosolekule ja tahtsin kohvitada, põikasime läbi kohvikust Mmuah. Kuidagi spontaanselt ostsime hoopiski ühe kannutäie teed (pärast avastasime, et oih, tahtsime ju kohvitada) ja sõime muffineid. Saingi lõpuks Mmuahi muffud järele proovida ja need on tõesti haipimist väärt! 

 Kampsik - Reserved | Kaelakee - DIY | Päikeseprillid - Rimi | Kuldne ketiga sõrmus - H&M
Öökulliga sõrmus - Müüü | Käekott - Seppälä

7 comments:

  1. Sa oled nii ilus, et ma lähen lolliks! :D

    ReplyDelete
  2. Nii ilus! Kolmas pilt on eriti hea, meenutab mõnda "high-fashion" pilti, mida ma tavaliselt Pinterestis imetlen :P Loodan, et sa seal külma kivi peal kaua ei istunud, niiviisi võib veel oma naiselikud kehaosad ära külmetada ;) :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitääääh! Mõtlesingi, et ei tea, kas keegi minuga pahandab ka (A)... Aga loodan kerget karistust, sest olin seal ainult hästi korraks! :)

      Delete
  3. Mul selline küsimus, et vaevlen ise ka eriti raske migreeni käes ja üsna pidevalt, kas massaazist on kasu ka olnud?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Reet, minul on leevendanud küll.. :) Vähemalt ma ise tunnen. Aga äkki on see seotud sellega, et olen üleüldiselt aja maha võtnud... Kaua Sa migreeni all olnud oled?

      Delete
    2. Pisikesest peale, nii kaua kui mäletanud olen. Mäletan kui olin 12 ja perearst ütles, et ära muretse, 40ndaks eluaastaks äkki kaovad ära, tol ajal see muidugi väga ei lohutanud, sest siiani kaasneb iga kord ka kohutavalt tugev iiveldus ja oksendamine, mis tähendab et ükski rohi sees ei püsi ja veedan kogu päeva oksendades ja järgmised paar päeva sellest kõigest taastudes. Mul on muidugi nii, et migreen tulebki siis, kui aja maha võtan, gümnaasiumis näiteks oli kogu pingeline nädal kõik okei ja nädalavahetusel alati migreen. Olen igasuguseid asju proovinud, et seda kõike enda jaoks kuidagigi leevendada,aga seni pole midagi aitanud. Viimasel ajall olen kaalunud nõelravi või muu taolise proovimist (millega ei kaasneks igasuguste ravimite söömine), mõtlesingi väheke taustauuringut teha, kuidas seesugused meetod toimivad :)

      Delete