Thursday, February 18

Koolitants 2010

Täna toimus Koolitants 2010 Valgas Kultuuri- ja Huvialakeskuses. Päeval me loomulikult koolis ei käinud ja magada sai üsna kaua - 12ni, siiski olin väsinud.
Kuidas meil läks? Peaproov läks minul isiklikult täiesti metsa, aga esinemisel midagi nagu sassi ei läinud kuid tunnen, et ei andnud endast parima. Kokkuvõttes arvan, et olime head küll. Andsime tv3´le intervjuud ja puha..(loodan, et seda kusagil ei näidata, täielik feil oli).

Niiiii hea tunne on, et see tegelikult läbi on, kuigi tahaks lavale tagasi... Ikka kaks nädalat enne koolitantsu midagi õppima hakata -oh meid! Aga me siiski läksime!

Meie tantsu idee seisnes selles, et nö peaosatäitja (Keiti) igatses vaikust ja rahu. Ta ei tahtnud, et keegi teda kiusaks ning kogu aeg kuhugile peole/endaga kaasa tiriks. Ta läks ühte nurka, läks teise, kuid siiski ei leidnud ta rahu. Kui meie tantsima hakkasime, mõtles ta, et tal ei olegi enam väljapääsu ja ega tegelikult tal polnudki, sest me ei kavatsenud temast lahti lasta. Ta väsis rabelemast ning plahvatas vihast, karjatas. Alles siis saime aru, milles asi oli ja läksime.


Toolil istus väike konn...




























































Kõigil oli oma riietusteema sel korral... Mina valisin endale aktuaalse teema - suled ja pole grammigi üllatav, mis?
 
 Aitäh Krissule patside eest

 
 
Minu koivake
 
Kadri, Ketu ja Meryt puudu...
 
All we
 

No comments:

Post a Comment