Tuesday, January 15

USA Today outlet'i kaltsuka leiud


Pärast esmaspäevast eksamit käisin Seppäläs (seal meeletult head allahindlused) ja siis mõtlesin läbi hüpata endale teepeale jäävatest teise ringi poodidest. Uurisin siit, missugused kaltsukad Tartu mnt'l on ja minu üllatuseks Tartu mnt'l (vähemalt on kirjas) päris palju kaltsukaid. 

Esimesena jäi ette muidugi Humana, kust ma alati pettumusest rohelisena välja astun. No seal on tõeliselt kõrged hinnad. Ma ei osta kaltsukast endale 8 euro eest tudupükse, kui sain need just kolme eest Seppäläst. Sellel netilehel on kirjas, et Humanaga samas hoovis on veel kaks kaltsukat. Okei, kõndisin sealt hoovist edasi ja ainukesed uksed viisid "Erootiline massaaži" ning "Club Virgini". Sain sealt nii kiiresti kui võimalik tulema ja arvasin, et ehk on kodulehel olev info vananenud.

Kahjuks minu "kaltsukatuur" lõppes USA Today kaltsukas, sest mul läks seal nii kaua aega ja kui lõpuks kella vaatasin, pidin juba kodu poole minema. Selles outlet'i kaltsukas olen varemgi käinud. Sain endale ühe vinge salli ja mõnusa kudumi. Leidsin ka täiesti unistuste džempri, käised olid mustast läbipaistvast siidist ning esi- ja tagakülg oli nii ilusa lillelise tikandiga, aga see maksis 8€. Jällegi, ma tahan, et mu kaltsuka leid oleks võimalikult odav ja sinna ta jäi - kurvalt uut omanikku ootama.

Huvitava prindiga siidrätik, 2.50€

Triipudega kudum, 2.50€

USA Today all on üks ehtepood ja seal oli allahindlus. Mõtlesin sinna ka piiluda (kuigi tavaliselt käingi ehteid seal "vaatamas", sest hinnad on absurdselt kõrged)

Tahtsin midagi tagasihoidlikku, 4€

Need samuti 4€, kollane mumm on vist mingi allahindluse märk

8 comments:

  1. Kas see USAtoday millest Sa räägid on Tallinna Ülikooli vastas? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TLÜ vastas on kaa mingid kaltsukad, äkki seal on ka, aga mina käisin Tartu mnt omas ;)

      Delete
  2. Humanast ei ole tõesti enam midagi osta. Kunagi isegi leidis sealt midagi, kuid hinnad on tõesti kõrged. Võru Humanast kunagi veel midagi sai, kuid Viljandi oma on ikka väga mõttetu. Võib valat öelda, et tegemist on suht vanamoodsate riietega, välja veninud ja küsivad veel suurt hinda!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täpselt! Üks normaalne pluus... 10€, ega ikka ei osta küll (:

      Delete
  3. Sa vast tead, et Humanas käin üldjuhul ainult siis, kui 1-euro päev ;) Aga ma olen ka otsinud sealt Tartu mnt Humana juurest teisi kaltsukaid ja samamoodi ära jooksnud kiiresti, kui peale erootilise massaaži midagi ei leidnud :D:D Sall meeldib väga, ma teeks sellest kleidi arvatavasti, hihi :)

    ReplyDelete
  4. Humanas 1 euro päeval olen leidnud väga ilusaid kotte ja vöösid, ükskord sain isegi täiesti korraliku musta, lehemotiividega pihavöö. Riided on aga enamasti alla igasugust arvestust.. paraku. Väga ilusad ehteleiud, kui kunagi Tartusse satud, siis võid käia City Boutique ((Kuperjanovi 5A) E-R 10-18, L 10-16) kasutatud riiete poes, mis on minu jaoks pigem lemmik ehtepoeks saanud - väga vingeid ja okei hinnaga leidusid on seal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui Tartu satun, siis kindlasti hüppan läbi ;) :)

      Delete