Thursday, January 3

We are dreamin' and dreamin'

See pusa läheb küll wishlisti!

Mina ei kirjuta endale enne uut aastat kuhjaga lubadusi, mida uuel aastal täitma hakkan. Teen väikseid nimekirju terve aasta vältel ja kriipsutan maha/täiendan listi nii, kuidas meeles on. Eile panin esimesed mõtted kirja ja need ongi täpselt lihtsad mõtted, mitte lubadused. Näiteks olen ammu piilunud Kadi töid ja olen mõelnud, et minu korterisse sobiks üks reaalsuse ja fantaasia piiril kõikuv öökull. Aga jällegi ei ole ma ennast kätte võtnud ja paika pannud, missugune täpselt see maal välja võiks näha ning missugused detailid sinna juurde sobiksid. 

Veel olen kirja pannud, et sooviksin rohkem teatrit külastada ja Paavli kaltsukast paar vintage raamatut endale soetada. Jagaksin meeleldi seda lõputut nimekirja, aga see on pikk-pikk, pidevalt täienemas ja seal on ka palju isiklikke-utoopilisi mõtteid, mida ma tervele maailmale kohe puistama ei kiirusta.

Põhjus, miks ma selliseid soove/mõtteid üles kirjutan on see, et leidsin märkmikust aastaid tagasi kirjutatud (esimesed) soovid ja mind ajendas kirjutama P. Vain'u raamat "Kõige tähtsam küsimus". Mõtlesin, et peaksin selle taaskord kätte võtma, sest sain tol korral palju motivatsiooni, aga praegu pean lugema "Peatükke Eesti ajakirjanduse ajaloost 1900-1940". Ahaa, jäin pooleli põhjuse juurde...

Kui ma selle märkmiku leidsin, siis oli seal palju soove, mis on tõesti vahepeal täitunud ja see tekitas nii armsa tunde kuidagilt. Näiteks tahtsin saada õpilasesinduse presidendiks ja et mind võetaks Hispaania reisile kaasa või et blogil täituks 200 followeri või teeksin edukalt autokooli teooria- ja sõidueksamid. Noh, kindlasti on kirjas ka mõtted, mis on mõteteks jäänudki, näiteks tahtsin hirmsasti koolilehe tegemise ajal külendamist õppida ja tahtsin väga Inglismaale minna. Kuid ka täitumata soove peab olema, küll neile ka uutel aastatel ruumi leiame!

Vot, peaksin nüüd neid Eesti ajakirjanduse ajaloo peatükke neelama hakkama ja vaikselt pakkimisega alustama - muidu jääb jälle hilja peale. Ja õhtul plaanime Tõnuga The Hobbit'it vaatama hakata (katse 2), sest katse 1 läks eile luhta.

Sellist tahan ka!


3 comments:

  1. The third sweatshirt is so lovely! Happy 2013, xoxo Mina.
    My blog: The Style Fever :)

    ReplyDelete
  2. Enam-vähem sarnaseid pealuuga pusasid nagu esimesel pildil, müüakse Terranovas (vähemalt Tartus) ja maksis, kui ma õigesti mäletan umbes 10€

    ReplyDelete
    Replies
    1. aa, lahe! :) Ise leidsin selle asos.com lehelt

      Delete