Thursday, May 16

Miks mitte minna Vana Villemi pubisse?

Teisipäeval otsustasime Sandraga kokku saada ja Eurovisiooni vaadata. Selle asemel, et kodus teleka ees istuda mõtlesime, et läheme kuhugile välja. Suurelt ekraanilt vaatamine tundus nii mõnus mõte!

Et Sandra õppis eksamiks, siis hakkasin uurima, kuhu minna. Lõpuks jäi valikusse Vana Villemi pubi, sest a) pole nende uues kohas käinud b) kodule lähedal c) okei menüü.

Kirjutasin ka veel neile ja küsisin, kas nad ikka näitavad Eurovisiooni. Vastuseks sain, et jaa, Sandra - näitame!

Igaljuhul Vana Villemisse me siis läksime ja märkasime, et ekraanil pole mitte Eurovisioon vaid hoki... ühed Sandra tuttavad käisid küsimas, et kas Eurovisiooni ka näitate - tulime ju selleks siia... Neile vastati, et kui hoki poolaeg läbi saab, siis näitavad. Okei. Aga Eurovisioon juba käis. Ja Birgit astus kohe lavale. Mis toimub? Mindi siis veel kord mainima, et Birgit tuleb kohe lavale, et äkki pubi on nii hea ja vahetaks kanalit. Kõlas konkreetne ei. Et soomlased tahavd hokit vaadata ja kõik.

Ma oli väga kuri. Kui mulle lubati, et nad näitavad Eurovisiooni, kuulutasid selle välja ka facebookis, siis... miks ei näidata? Ometigi selle pärast tegin enda pubivaliku. Ja ekraan pandi ka spets selleks õhtuks üles. Ei tea kas tõesti oli mängus see, et suomid tegid parema arve? AI-AI, VANA VILLEMI PUBI!

Ma ei taha üldse enda blogisse negatiivsust tuua või olla isekas inimene. Aga mind tõesti ajas selline käitumine vihale. Ja kõikide ägedate kohtade ja seikade kõrval tahan teid juba eos hoiatada. Et teie samasse ämbrisse ei satuks.

Kuna meil olid juba söögid tellitud, siis jäime mõneks ajaks sinna passima. Poole pealt siis pandi Eurovisioon ka käima. Kõik emotsioonid olid kadunud. Ja kuigi hinnad on päris okeid, siis nende söök ei maitsenud sugugi hästi. Tellisime koorese kanapasta. No naiivne oleks arvata, et see "koor" on ikka vahukoor mitte puljongine jahukaste. Ja küüslauguleivakeste kaste oli nagu kaamlitatt - paks valge ollus. Vabandan väljenduse pärrast. Kuid kahju muidugi. Koht on iseenesest üli chill, kus seltskonnaga istuda.

Aga vahepeal sain kokku ka Kätsiga ja tean, et Sushimonis ei pea ma kunagi pettuma. Ja sushist ei saa mul kunagi küllalt, mulle tõesti-tõesti maitseb! Buu!

4 comments:

  1. Käisime ka eile seltskonnaga samas pubis istumas ja sõbra sünnipäeva tähistamas. Koht oli ülimalt tore ja chill aga teenindus jättis täielikult soovida. Ootasime oma esimesi jooke umbes 20 minutit, lisaks aeti need veel sassi, mingil hetkel unustati meid hoopis ära ja lõpus aeti arved ka sassi. No tõesti ei jäänud hea kogemus :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meile tundus üldse, et meie teenindaja oli purjus... :D luksus ja silmad läikisid ja kui ta rääkis jookidest, siis ta keel susises ja ma pidin talt uuesti küsima, et ooot, mis joogid need nüüd olidki?

      Delete
  2. Umbes 4 aastat tagasi kui ma seal esimest korda käisin olid seal väga maitsvad toidud ja hea teenindus, aasta-aastalt on aga kõik kehvemaks läinud, väga kahju.

    ReplyDelete
  3. Mainiks ka veel ära, et kui mõmil natuke suurem inimene (nagu mina) sinna satub, on mõistlik istekohaks valida diivan. Mahtusin küll tooli, aga üsna kähku istusin tooli esimesele äärele... valus oli (ja ega ma standarditest nii palju ka väljas ei ole). Õnneks käisin seal ainult lõunal ja sain kiiresti põgeneda :)

    ReplyDelete