Tuesday, May 7

OOTD ja viimane külaline arvamusloo loengus


Täna oli meie arvamusloo loengus viimane külaline, vabakutseline ajakirjanik Abdul Turay. Mäletan, et keskkooli ajal lugesime klassiga päris palju tema arvamuslugusid. Pidime peaaegu igaks eesti keele tunniks lugema ühe etteantud arvamusloo ja hiljem tunnis analüüsisime neid. Tagantjärele mõeldes oli selline rutiin hea - eriti veel enne emakeele eksamit.

Uskumatu, et iga külaline on meil soovitanud lisaks ajakirjandusele õppida midagi veel või võtta kõrvalerialana midagi sellist, mis pole üldse kommunikatsiooniga seotud. Ja tänu külalistele olen enda mõttemaailma täielikult muutnud. Kui varem õppekava koostades vaatasin, et enam-vähem oleksid ained seotud ajakirjandusega, siis nüüd ootan õhinaga juba uut semestrit, et saaksin teha targemaid valikuid. Kogu aeg mõtlen, et Juhan on meil teinud ikka strateegiliselt nii õige valiku - alguses õppinud õigusteadust ja nüüd ajakirjandust.

Aga Turay innustas mind enda jutuga rohkem lugema välismaiseid väljaandeid, õppima rohkem keeli ja lugema teemadest, mis mind ei pruugi eriti huvitada, näiteks äri ja sport. Sest ikka ja jälle tuleme tagasi vana jutu juurde - teadmiste ampluaa peab olema tohutult lai.

aaa... ja veidi kummaliseks rutiiniks on saanud see, et alati, kui meie loenguid külastab (või loeb) keegi inglise keelt (kas ameeriklane või inglane) kõnelev persoon, olen mina see, kellelt kohe kindlasti midagi küsitakse või kel palutakse rääkida või mis iganes. Niiet ma panin juba ennast valmis, et raudselt Sandra jälle tangis. No, meil tekkiski väike vaikus, keegi ei küsinud midagi ja Turay siis ütles, et ta valib kellegi, kes võiks temalt midagi küsida. Pole vist kuigi keeruline mõista, et minule siis esimesena näpuga osutatigi. Õnneks no problemo, sest tahtsingi temalt midagi küsida (nagu mul nendes arvamusloo loengutes juba rutiiniks on saanud ja kuidas ma siis viimasel külaliselt midagi ei küsi?), aga lihtsalt taaskord naljakas kokkusattumus.

Vot... sellised lookesed siis. Käisin õhtul veel trennis, tegin ühe mõnusa bodypumpi. Bodypumpist on saanud ajapikku minu täielik lemmik. Tõstan vaikselt raskusi ja tehnika areneb iga korraga. Vahel olen nii kurb, sest kohad bodypumpis saavad nii ruttu täis. Näiteks registreerimine avatakse kell 7 hommikul õhtuseks trenniks ja täna oli kell 7.10 juba 22st kohast vabad vaid 5 kohta. Maru käbedalt läheb list lukku! Sellepärast panengi endale vahepeal äratuskella tirisema juba seitsmeks, kuigi ärkama peaksin kaheksa või üheksa ajal. Lihtsalt selleks, et ennast trenni ära regada! :D

Peaaegu oleksin unustanud ülitähtsa teaadaande! Kolmapäeval, 8. mail on Kanal2's eetris Laura heategevuskontserdi järelkaja! Kel huvi, siis kogunege kell üheksa õhtul telekate ette. Ilmselt antakse ülevaade heategevuskontserdil toimuvast, näidatakse intervjuusid ja Carmen kirjutas täna Tõnule, et ta oleks enda debüüdiks valmis - niiet ootame põnevusega, eks! :)


Seelik - New Yorker|Triiksärk - New Yorker|Lipsuga sõrmus - Accessorize|
Kõrvarõngad - Seppälä

5 comments:

  1. Su sõrmus on tagurpidi. Lipsupaelad langevad ikka alla. Selliseid mingi kirja või tegumoega sõrmuseid EI kanta üldiselt teiste vaatanurgast. Ikka enda omast. Päris kole ju kui kellegi sõrmus oleks "love" ja see oleks näpus tagurpidi, nii et kätt tuleb keerata, et ise seda lugeda.

    ReplyDelete
  2. Sa oled mu lemmiknaine, kulla! :)

    ReplyDelete
  3. Vau, väga ilus ja oi need juuksed on kadestamist väärt! Muide, su postitused on väga paeluvad:). Ja tundub, et ülikoolis ja üldse läheb sul väga hästi, selle üle mul ka ainult hea meel:).

    ReplyDelete