Tuesday, October 26

Käisime külas, mine sina kaa!


Käisime täna Valga loomade varjupaigas, kutsudel, kiisudel ja ühel armsal tuvil külas. Enne minekut tegime korjanduse koolis, mille eest tahaksingi tänada neid, kes ka enda panuse andsid, aitäh! Me saime päris palju raha kokku, poleks uskunudki... pealegi tõid paljud muud vajalikku - krõbinaid-konserve, rätikuid jne, lahedad olete ikka no!

Mina jõudsin kahjuks veidi hiljem sinna, kui teised, sest käisin arsti juures, nagu paar postitust tagasi mainisin, Väga hea tunne oli, et sain sellest aparaadist lahti  - ärkasin öösel pidevalt üles ja nägin ainult õudusunenägusid sellest masinast, kriipi!

Jaaaaa, kui mina jõudsin, siis olid kõik loomakesed juba nii vässud mängimisest, et mulle jäi ainult vaatamise ja kutsude limpsimise rõõm... :D

Meie üritused kutsu pildile saada... lõpuks muutus ta nii ärevaks, et hakkas teisi mökerdama :-)
Kartsin, et ehk näpsab...
... hoopiski limpsis :)
tahtsin üle trumbata... hahaa
Kutsud, kes olid omas pesas

Kui Sinul seda postitust lugedes tekkis mõte loomade varjupaika külastada, siis soovitan tõesti minna! Hea on aidata neid, kellel on raske. Külasta ka Valga kodutute loomade varjupaiga KODULEHTE!

Sellel aadressil on üleval ka pildid loomakestest, mõtle, ehk tahad endale koju parimat sõpra, sest nemad küll tahavad külma talve läbi elada Sinu soojas perekonnas! :)

4 comments:

  1. Me käisime ka klassiga seal,eelmine talv,usun,et tänavu jälle minek.Üpris nukraks tegi mind isiklikult seal käik,oleks ju tahtnud nad kõik kaasa võtta:).
    Väga armas igastahes,et selliseid inimesi,kes aidata tahavad on tegelikult ikka päris palju:)

    ReplyDelete
  2. Väga tore, et te käisite! :) Kohe hea lugeda, et ikka teised käivad ka neid armsakesi vaatamas. Kuid kuidas te olete käinud, kas korraldasite ka mingisuguse kogumise või mis? ;)

    ReplyDelete
  3. Jaa tegime kogumise,alguses oli nii,et igaüks klassist tõi ca 50Eek ja siis said teised,kel soovi olid ka sinna raha juurde anda.Viisime süüa ja muid vajalikke tarbeid ka:)

    ReplyDelete
  4. Olgu, siis olete väga tublid! :)

    ReplyDelete