Friday, October 1

Prantslased ja ungarlased Eestis

26.-30. september oli minu ööbimiskohaks Marja talu, mis jääb Tõrva kanti. Prantslased ja ungarlased tulid meile külla seoses ühe projektiga (käisin ise ka Prantsusmaal ja Ungaris). Sõit algas juba lõbusalt - kui olime juba Valgast Lätti sõitnud, helistati, et oleme vale bussi peal. Paar õhtut enne sõitu tühistati üks kokkulepe ja tehti uus, see tähendab, et pidime minema üldse teise bussiga... lahe!
Tegelikult väga hea meel oli, et sai jälle üksteist näha, kurvem oli aga olla siis, kui käes oli tadaaa aeg!

Pühapäeva hommikul alustasime sõitu Riiga, et külalised vastu võtta lennujaamas. Kahju, et ei saanud alguses öelda "Welcome to Estonia", sest me ei olnud ju Eestis. Lend hilines vist isegi tund, kuid see aeg möödus kuidagilt kiiresti. Meie pühapäevane päev suht lõppeski Marja tallu minemisega, söögi ja ettevalmistustega (eestlaste pooolt).

Tüüpilised meie - istume keset lennujaama ilusti-kenasti
 Ettevalmistused kohviku jaoks... (järgmised pildid tulevad parema kvaliteediga!)
Me, myself, I Tallinnas
 Sen nii chool pilt! Pika Hermanni Tornis
 Vanalinnamäng, meie grupp
Viru Väravate juures pidime tegema naljaka pildi (kuid see pole minu grupp)
Üks õhtu... meie pesa :)
Good mornin´
Teisipäeval käisin kaa valimas
Porkss, nämmm
Remo särk
Oma teise vennaga ;)
 Marja talu peremees ;)
Ettevalmistused kohviku jaoks

Kohviku menüü. Loomulikult ei saanud me konnajalgu, põssasilmi või riisi pankookidega... VÕI VODKAT! :D See oli üllatus, mis pärast saime
Joogid... "Pink Panter, Shrek, Winny Puhh, Vodka"
...ja tegelik laud siis
 Meie hästi lahedad ettekandjad!
Proosit!
 Kohviku idee seisnes selles, et igal maal oli kaks lauda ja kui sa parasjagu kellatirina peale ühte lauda istud, pead joonistama enda mälestustest seoses tolle riigiga. 20min ning laudade vahetus!
Vaade ülalt
We are the World!

Neljapäeval tahtsime välismaalaseid Riiga saatma minna aga siis saime teada, et bussijuht ei tule Eestisse tagasi, alles 3-4 tunni pärast, ta ei teadnud, et tahame ka kaasa minna... vot nii!

No comments:

Post a Comment