Saturday, October 23

Pilte stiilinädalast

Pole ammu mitte midagi kirjutanud, sest minu põhilised "lemmik" kohad netis on olnud gmail ja ekool... ja siis mõned kohad veel :D Isegi pole saanud lugeda teiste sissekandeid, mida ma (vist) täna isegi saan ette võtta, jei!

Igastahes, meil oli koolis stiilinädal ja alguses mõtlesin igast päevast teha eraldi postituse, kuid nagu ikka, on minust endast pilte vähe - otsustasin teha ühe pika sissekande.

Esmaspäev - maffia. Meil oli koolis eelmine nädal korjandus koerte varjupaiga jaoks, sest vaheajal on plaan kutsudega jalutama minna :)
Kogumiskast
Keiliga
Ethliga
Kadrianiga

Esmaspäeval käisid Laheda koolipäeva mentorid  meil, nende idee on väikekoolides midagi ära teha, tuntud inimeste abiga. Neiud, kes meiele külla tulid, olid sõbralikud ja lahedad! :) Nad üllatusid, kui kuulsid nendest asjadest, mida koolis teeme ning kui aktiivsed me oleme - super! Loodame, et nad tulevad ikka tagasi. aa, meil oli ju maffia päev ja enamus käis ringi mustas/püssidega/päikeseprillidega, so, kui nad veidi aega meie juures juba olid, mainisin neile, et meil algas stiilinädal ja seepärast sellised välja näemegi. Nemad hakkasid aga naerma, sest mõtlesid, et meie koolis ongi selline stiil - hea, et ikka ütlesin neile! :D

Teisipäev - Nohikud
nohku
Rasmus
Kolmapäev - Vastassugu
 Neljapäev - halloween

2 comments: