Sunday, July 1

Suvereporter. Day 18


Reedel oli huvitav tööpäev. Umbes kella kümne ajal läksin Valga politseijaoskonda. Kohtusin seal kahe politseinikuga: Tõnu Kürsa ja Reelika Paomehega. Hetkel on sisseastumiseksamite hooaeg ja nad pakkusid välja, et võiksime tutvustada sisekaitseakadeemiat. Mõtlesin, et küsin siis nende töö kohta ka, et missugused on olnud põnevamad ja ohtlikumad seigad nende politseitöös.

Päris lahe kohtumine oli. Pea kaks tundi jutustasin nendega seal. Vinge, polegi politseijaoskonnas kunagi käinud. Kürsa ja Paomees olid nii vahvad ning sõbralikud kaa! Niiii lahe on lihtsalt uute inimestega aina enam ja enam kohtuda. Täna (pühapäeval) käisin lauluga maale üritusel Sangastes ja intervjuueerisin Reet Linnat, Ott Leplandi, Jüri Aarmat jne... Koju jõudes mõtlesin, et niiii vinged inimesed on nad kõik ja veel ägedam on see, et mul on põhjust nendega rääkida. Muidu ikka jutustama ei lähe. Ent töö pärast on mul justkui põhjust ja õigust lava taha neid "segama" minna. Sellest tuleb pikem postitus aga homme - ootan Ülla pildid ka ära. :)

Reedel pidin veel paar artiklit ära lõpetama ja kokkuvõtteks oli viimases lehes päris mitu minu artiklit. Win!

Õhtul läksime Eleriga Pühajärvele, sest sinna tulid vanad autod ja kirjutan sellest loo. Nii vinged olid! Vanatehnikaklubi liikmed ei võistelnud ega teinud Pühajärvel midagi erilist, nad lihtsalt ööbisid puhkekeskuses. Vähemalt saime lahedad pildid. :)

Laupäeval saime tüdrukutega kokku, käisime söömas ja ülejäänud aja jõime Alisa juures rõdul kohvi, sõime tohutult krõpsu ning hiljem tegi Alisa meile nämm-nämmi süüa. :) Vahepeal käisime natukene shoppamas ka ja allpool paar pilti ostudest.

 Tõnu, leidsin endale unistuste auto!! :D
Vastavalt autole ka vastav stiil!
Feng, 10.50€
Feng 6.50€
Retuusid 4€
Feng 2.89€
Selveri laadapäevad. Huuleläige 2€, lauvärv 1.50€
See on lihtsalt nii pigmenteeritud ja jääb nii ilus!

No comments:

Post a Comment