Tuesday, April 30

Poputamispäev: spa, Butterfly ja vann



Tegime täna Kätsiga (Käts on mu "blogisõbranna" ehk siis kellega läbi blogi tuttavaks sain) Tallink Aqua spaas sulla-mulla. Tore koht lõõgastumiseks koos erinevate basseinide ja saunadega. Käisin esimest korda ja lõõgastus oli levelini sada!

Pärast mõnulemist sõime Butterfly lounge's Caesare salatit ja siis hüppasin trammilt otse kooli. Enne muidugi käisin läbi enda lemmarist Viru kohvipoest ja võtsin näppude vahele ühe karamelli moka. Kuna Käts päeval ütles, et võiksime kunagi sushitama minna, siis ilmselgelt oli mul õhtuks tekkinud nii jõhker sushiisu ja ostsin endale koju minnes Sushimonist õhtusöögiks Goshimoni komplekti... Kui juba poputamiseks läks...

... ja kui juba läkski poputamiseks, siis lõpetasin tänase päeva (mis sellest, et kellaga oleme jõudnud esimesse maisse) ühe sooja vanniga (mis sellest, et täna niigi vee sees ennast piisavalt leotanud)

 Neid ruudukesi hakkab tekkima aina rohkem ja rohkem..

10 comments:

  1. niiiiiiiiiiiiiiiiiiii mõnna! :)

    ReplyDelete
  2. Mis värk selle markeriga ajakirja peal on? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Highlightin enda jaoks alati paremad mõtted markeriga ära või märgin ära head lugude sissejuhatused, koostatud küsimused jne... nagu õppeesmärgil või nii :)

      Delete
  3. niinii, mis õmblustöö see käsil on? :P

    .. ja mul on ka 9ndal arvutiõpetuses eksam. eriti ei oota seda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuule õmblesin üht kaltsust ostetud triiksärki väiksemaks :D

      Edu Sulle! :)

      Delete
  4. Oeh. Sul on lihtsalt nii mõnus blogi!

    ReplyDelete
  5. Kas see väike õmblusmasin, teeb oma töö ilusti ära?:P tahaks ka endale, aga suurt ei taha ning ei ole ruumi ka selle jaoks. Sellist taolist väikest nägin ükskord mingis teleturu reklaamis ja tekkis mõte,et võiks endale ka sellise muretseda. Kaua sul see olnud on ja kas on ilusti vastu pidanud?
    Vahva blogi on sul, eriti meeldivad koolijutud:)
    Edu, Diana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei, Diana! Aitäh Sulle!

      Huvitav, Sinu kommentaar läks mul spam-kausta alla...

      Mul oli selle õmblusmasinaga tükk jama. Ostsime Topshopist ja saime esialgu praagi - üldse ei õmmelnud. Vahetasime ära ja nüüd töötab. Aga kuigi reklaamis on näidatud, et see õmbleb läbi neljakordse teksariide, siis tegelikult väga paksu riiet see siiski ei õmble. Muidu on hästi mugav, olen õmmelnud päris palju sellega juba ja on hästi vastu pidanud. :)

      Delete