Sunday, July 8

Suvereporter. Day 23


Juba reedene hommik algas tegusalt, sest sain kokku Hannaga, kes Ameerikas lapsehoidja oli. Pärast ühte aastat otsustas ta enda lepingut pikendada ja pärast kahenädalast puhkust tagasi New Yorki minna.

Ta on Tõrvast pärit ja mõtlesin, et sõpradel-tuttavatel-perel on kindlasti huvitav ju lugeda. Hästi lahe kohtumine oli meil. Kogemused ja elamused, millest ta rääkis, olid huvitavad ja päris mitu korda hakkasin lihtsalt südamest naerma mõne tema jutu peale. Kirjutasin kokku üle 4000tm, aga sellega sai niivõrd vähe edasi anda... kui nüüd tagantjärele mõelda.

Reedel läksime veel Rando juurest läbi, et Siiri pilet kätte saada (sellest piletist tuleb varsti juttu) ja sõitsime edasi Tõnuga Tartusse. Läksime kinno Tšernobõli päevikuid vaatama.

Leidsin mõned pildid, mis pärast lõpetamist tehtud on. Toimetus andis kingituse (http://sandrelle.blogspot.com/2012/06/suvereporter-day-13-14.html) üle.
Peatoimetaja kingitust üle andmas
Kleit - rätsepa töö, käevõru - A&G

4 comments:

  1. kuidas sulle see film meeldis? ise pettusin :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ka pettusin. Tõnu mul kogu aeg võpatas kõrval, aga minu jaoks jäi midagi puudu. Tahtsin eile postituse juurde ka kirjutada, aga luugid vajusid unest kinni. :) :)

      Delete