Thursday, July 19

Suvereporter. Day 28


Suvereporter. Day 28. 18. juuli. Kolmapäev.

Täna sai siis natuke omaette nohistatud ja artikleid kirjutatud, nagu ikka. Päeval käisin Valga keskraamatukogus, sest uurisin, mida raamatukogud Valgamaal üldse teevad: kas avatud, suletud, üritused jne. Enamustega suhtlesin meili teel, Valka läksin kohale, sest see ju põhimõtteliselt siinsamas. Meil oli mõnus kohtumine juhatajaga, ta andis mulle paar teemat ja vastas minu küsimustele. Intervjuu lõpus ütles ta nii ilusasti, et muidugi oli tal minu jaoks aega, ajakirjanduse jaoks on ju alati. Kuidagilt mõnus tunne oli seda kuulda.

Nüüd on siis täiesti kindel, et sügisest asun Tallinnas elama ja õppima. Kuid sellest räägin pikemalt ühes postituses. :)

Nüüd lähipäevil (täna-homme) tuleb Giveaway 2 ja kingitus on sel korral palju suurem ning võib öelda, et ka lahedam. Sel korral on nii, et ma ei küsi ühtegi küsimust ka. Lihtsalt teen loosimise. PS! Olen mõelnud midagi ka poistele, kes mu blogi loevad (tähendab, et siis Tõnule vist ainult). :D Kuid noh, kui tüdruk võidab, siis võib ta enda BF edasi anda need kingitused.

I'm Gossip Girl addict. XOXO

T-shirt: New Yorker, Pants: Sixtina, Earrings: Expressions, Ring: From Spain

4 comments:

  1. Ega Sa juhuslikult Tallinna ülikooli ajakirjandust õppima ei asu? :)

    ReplyDelete
  2. SA OLED NII KIRJELDAMATULT ILUS! Ja mul nii hea meel, et liigud selles suunas, kuhu süda tahab kõige rohkem liikuda. Palju õnne!

    ReplyDelete
  3. Üliilus outfit ja Sa ise ka muidugi ! :-) Mõnus suvine:-)

    ReplyDelete