Tuesday, November 1

30-day challenge; Taheva asenduskodus

Mainisin viimases postituses, et plaanisime taas neil külla minna. Kindlasti läheme veel (uued plaanid on seatud juba talvevaheajaks).

Meie käik erines sel korral. Esiteks olime teinud ettevalmistust rohkem ja teiseks tegime tegevusi nii väljas kui sees. Päev algas lõbusa jalgpalli mänguga (rahmeldajad said oma rahmeldused ära rahmeldatud - äge lause, whoop), mis kohe päeva alguses meid ühendas.

Ei-ei, päev ei alanud kohe mänguga. Kõige alguses...kõige alguses tutvustasime, nagu ikka, värsket ajalehte ja toimetuse tööd. Rääkisime ülevaatlikult ja lühidalt, kuidas kirjutada lugu. Pärast väikest jutuajamist kirjutasid kõik Taheva noored enda vaheaja veetmisest. Uueks leheks paneme mõtted kokku ja avaldame need. :-)

Alles siis hakkasime jalgpalli mängima! :-D Pärast lõunat alustasime töötubadega. Mina tegin koos tüdrukutega ja poistega(!) kolmerealisi käevõrusid. Timo õpetas samal ajal, kuidas teha piltmultikat. Hiljem tegime filmisessiooni ka.

Päev põhimõtteliselt algas ja lõppes väljas. Kui tegevused toas tehtud, läksime välja grillima. Täpselt, grillima. Ideaalne ilm hetkel! Küpsetasime vorstikesi ja vahukomme. Ma polegi varem vahukomme grillinud. Päris head olid, aga palju korraga süüa ei jõudnud. Enamus ajast ma muidugi päästsin enda vahukomme (hakkasid kiiresti sulama teised).

Äärmiselt kahju nagu esimene kordki oli lahkuda. Õnneks ei olnud sel korral nendel noortel selline kurb pilk silmis, selline pilk, et me nagunii enam tagasi ei tule. Nüüd aga olid nad palju rõõmsamad, õnnelikumad ja oli tunda, et ootavad juba järgmist kohtumist. Sel korral oli kergem meil endil ka lahkuda, sest teadsime, et juba üsna pea veedame toreda päeva koos.



Pealkirjast siis nii palju, et üritan novmebrikuu jooksul (30 päeva) iga päev kirjutada. Täna tegin esimese päevaga algust. Loodan, et suudan iga päev kirjutada või et mul oleks iga päev millesti kirjutada. :-)

Vauu, lahee - juba 157 followeri, super äge. Ma mõtlen nüüd kiiresti välja, mida kingituseks teen!

Keegi hea inimene esitas mind kandidaadiks Laheda Koolipäeva Hea Eeskuju stipendumile. Ma küll stipendumit ei saanud, aga see-eest saan tasuta Lahedale Koolipäevale minna ja Rootsi kruiisile. Mul on nii hea meel, sest tahtsin väga Lahedale Koolipäevale minna ja nüüd avanes selleks võimalus! Whooppp..

2 comments:

  1. Sa oled nii ilus ja asjalik ja nii tohutult suure südamega tüdruk, et täitsa raske uskuda kohe, et selliseid Pärle siinilmas eksisteerib!

    ReplyDelete