Tuesday, November 8

8. november


Jõudsid tellitud UGGid juba kohale. Mõtlesin, et tellin natukene varem, muidu läheb kogu aeg meelest ära ja lõpuks on käes. Plus praegu on juba nii mõnus hommikul soojad UGGid jalga sutsata ja kooli kõndida.

Eelmine aasta ostsin endale enda esimesed UGGid. Roosat värvi. Pärast kogu aeg kirusin, et oleks võinud mingit muud värvi osta. Kandsin ikka, sest nad on nii soojad, pehmed, mugavad.

Sel korral tahtsid ühtesid alla põlve ja heledamat värvi ning teisi üle põlve ja musti.. Valged on super lahedad aga no.. Siis ma ei suudaks ennast hoida, et ma kannan neid ainult siseruumides. Ma ikka enamus ajast käin läbi pori, lume ja vee, niiet jah. Sellepärast ei ostnud valgeid vaid beeže (haha, ikka määrduvad aga mis seal ikka. :-))

Kui täna avastasin kodus pakid, olin veidi üllatunud. Kaks suurt-suurt pakki. Üritasin ära arvata, et mis seal siis sees olla võiks. Hahaha, kui lahti tegin, avastasin, et mulle on saadetud UGGisid topelt. Kujutate ette. No juu siis tekkis mingi arusaamatus.

Helistasin kohe ja küsisin, et kas juhtunud on  mingi viga. Nemad küll ei oskanud midagi selle peale öelda kui et ehk tõesti. Maksin ju 44€ ja sain selle eest neli paari jalanõudsid. Neli paari oleks pidanud maksma tegelikkuses 88€. Pff. :-)  Palusid tagasi saata ja loomulikult ma homme või ülehomme saadan üleliigsed paarid ära. Alguses mõtlesin küll, et Johnny, what a.....?


3 comments:

  1. väga ilusad:) kus kohast sa need tellisid nii odavalt?

    ReplyDelete
  2. Sannuke, need mustad on lihtsalt supperid :-D
    Kas nad ikka tagasi saatmiskulu Sulle kompenseerivad?
    mõnusat ja sooja kandmist:-) Maanu

    ReplyDelete
  3. Maanu - aitäh! :-) Ikka kompenseerivad.

    To Anonymous - www.saapad.ee :-)

    ReplyDelete