Saturday, November 26

ELF products 11


Mõtlesin, et näitan, mida elfi toodetest hiljuti endale ostsin. Sellisesd suht tavalised asjad - selles mõttes, et paljud, kes tegelevad ilublogimisega on kindlasti neid tooteid näinu/katsunud/kasutanud ja need on suhteliselt igapäevaseks kasutamiseks.

Kui lühidalt ja ruttu rääkida, siis mulle elfi tooted meeldivad, sest nad on odavad, kvaliteetsed ja pigmenteeritud. Sel korral tellisin elfi asjad I.R.Pale blogija käest läbi buduaari. Suured kiitused müüjale, eriti armas oli üllatus - andis kaasa ka testrid. Kohe sellise sooja tunde tekitas. Veendusin, et Eestis on ikkagi selliseid müüjaid ka, kes teevad tuju kohe heaks. :-)

Kontuurimiv põsepuna ja pruunistav puuder. See pruun osa on üsna tume isegi minu naha jaoks, sellepärast kasutangi seda kontuurimiseks, mitte niivõrd tervele näole ja põskedele. Muidugi ongi selle toote eesmärk olla kontuurija. Väikese peegliga. :-)

Põsepuna meeldib mulle ka, ehkki kasutan põsepuna vähe. Lihtsalt pole läbi aegade kasutanud. Hinnaks oli 5€.



Elfi kulmuvaha ja värv on siis antud toode. Ma ei tea - ma leidsin just hiljuti, et mu vana kulmupliiats on ikka nii ideaalne mulle. Mul on alati raskusi olnud kulmude värvimisega, sest tihti ei leia õiget värvi. Ei meeldi liiga tumedaks värvida ehk musta kulmupliiatsiga ja pruun jääb ka ebaloomulik. Hetkel kasutangi sellepärast hallikat tooni kulmupliiatsit.

Hetkel pole seda eyebrow kit'i palju kasutanud. Esmamuljel tundus, et kulmupliiatsit see ei asenda, aga - proovin sellele ka kasutuse leida!

Hind samuti 5€.


Complexion brush - nii pehme ja mugav! Mulle meeldib veel see, et täpselt paraja pikkusega. Need pikad brushid on nii ära tüüdanud juba. Hea oli puuderkreemi peale kanda, sest pintsel võtab värvi hästi külge ja ei pea enne sada korda potsikusse "toppima", et värv ka harjale külge jääks.

Kasuta põsepuna pealekandmiseks või üle kogu näo - multifunktsionaalne.

Hind 5€.


Angled brush, hajuramiseks. Pole veel kasutanud, aga arvan, et täna läheb käiku! :-D
5€
 Testrid, millest rääkisin


4 comments:

  1. Tellisin ka sama müüja käest, tooted olid super ja müüja samuti. :) Muidu mõtlesin ka just, et endale eyebrow kit soetada.

    ReplyDelete
  2. ei lähe teemasse kokku aga need vaata kaartid mis sa teed seal see spetsiaalne paber millega sa nagu kaunistad millega sa seda sinna kinnitad kas pva,tavaline liim või püstoli liim või üldse millegi muuga?aitähh sulle vastamast sandra sa oled supeer :)

    ReplyDelete
  3. Kui sul peaks tekkima võimalus tellida Elf kodulehelt ise, siis tee seda - saad asjad palju odavamalt kätte ;)

    ReplyDelete
  4. Ja telli kindasti mõne ale ajal :)

    ReplyDelete