Wednesday, November 16

Kokokolmapääeeeev



Tänases postituses räägin vist jälle viiruse-update'ist. Hommikul läksin kooli, pärast teist tundi tulin ikkagi koju ära. Nägemine oli nii hägune ja tundus, et palavik tõusis jälle. Ma ei mäleta, kas rääkisin eelmises postituses, et mul oli eile silmas põletik, täna on juba mõlemas silmas. Hommikul lähen silmaarsti juurde, äkki kirjutab mulle mingisugused tilgad. Ilmselt on mul see põletik tuulest, aga tilgad aitavad kiiremini ehk põletiku silmast välja saada. Homme pean ikkagi kooli minema, sest pean tegema paar kontrolltööd. Eks ta ole, ohvreid peab tooma, muidugi halb, et tervise arvelt.

Whooopwhoopjeee, midagi rõõmsamat saan ka lõpuks öelda... Läheme koos Tõnuga 28. detsember Saksamaale Maanu juurde ja veedame seal enda aastavahetuse ning koju tuleme 4. jaanuaril. Ma tohutult ootan juba jõule, aastavahetust ja hoian ennast hetkel tagasi, et liiga vara jõuluasju ostma ei hakkaks. Varem ma ei olnud selline jõulude fänn, aga Tõnu ajas mulle kunagi sellise mõnusa ootuse peale (ta on ise hästi-hästi suur jõulude ootaja alati ja hakkab hästi varakult jõululaule kuulama). Nagu ma facebookis ütlesin, siis ma olen tänulik, et ta on jõulude mõiste nii eriliseks minu jaoks teinud, sest ma tunnen ise ka ennast jõulueel ja ajal õnnelikumana.

Palju pahuram oleks kogu aeg mõelda, et "juba on igal pool need jõuluasjad ja jõulumuusika ja muu jõuludega seotu..." Varem ma ei tahtnudki jõule ja näiteks jõuluvaheaega, sest mul oli nii hirmsalt igav ning alati jäin ma selleks ajaks haigeks. Nüüd olen ma õnnelik, et olen õnnelikum. Ma soovitan teistelgi jõulud enda jaoks erilisemaks teha, sest jõulutraditsioonid on ilusad, eriti välismaal. Sellepärast soovitangi vahepeal nina pista välismaale, et aru saada, kui ilus ja avar see meie maailm tegelikult on. :-)

Huhuhuu... mis ma veel öelda tahtsin? Jep - järgmine nädal lähen jälle töötuba tegema, Valga ANK'i. Selleks korraks valmistan rohkem ette ehteid ja müün seal ilmselt palju soodsama hinnaga või arvestan kuidagilt nii, et iga ostuga saaks toetada "Aita lapsel olla loov" kampaaniat, mida ka mõned minu kooli tüdrukud eest veavad. Valga ANK'is ongi nimelt tänuüritus selle kampaania jaoks. :-)

KAS KEEGI TEAB, KUST SAAKS SELLIST HÄSTI SUURE TUTIGA MÜTSI? KUI KEEGI TEAB.... siis võiks mulle kommentaaridesse või meilile kirjutada. :-) Ma mäletan, et kellegi ema tegeles sellega...hmm... :-D

PS! Vastan kommentaaridele homme. :-)
Mõnusat!

6 comments:

  1. Tsauuu,Sandra!
    See ei lähe küll teemaga kokku,aga kui ma vaatasin sinu tehtuid kaarte siis kuidas sa neid täpilisi tauste ja igasuguseid lilledega ja mustritega tauste teed kaartidele?Kas sa kasutad nagu mignit tapeeti vms?Ma VÄGA VÄGA tänaksin kui sa ütled mulle :)
    JA SA OLED ÜLI MEGA SUPER ILUS TÜDRUK JA VÄHEMALT TUNDUB ET ISELOOM ON KÕIGE PAREM :)
    G

    ReplyDelete
  2. Tsauuu,Sandra!
    Ma vaatsin ennem su pilte ja märkasin neid sinu tehtuid kaarte,kuidas sa neid tauste teed ma mõtlen enid täpilisi ja siis veel neid mustritega?Kas sa kasutad mingit tapeeti vms?Ja kas sa oskaksid soovitada mingit lk või blogi kust saada inspiratsiooni nagu sellistele kaartidele ja prossidele ja sellis'tele asjadele nagu sina teed?
    JA SA OLED ÜLI MEGA SUPER ILUS JA KINDLASTI ON SUL ISELOOM KAA SUPEER HEA SA OLED TÕSISELT ILUS :)JA NÜÜD OLED SA JUBA MULLE EESKUJUKS HAKANUD UMBES 3 PÄEVAGA :).
    G

    ReplyDelete
  3. Musta mütsi on müügil lindex'is, vähemalt seal , ma nägin sarnaseid

    ReplyDelete
  4. Hehe - uurin Lindex'ist järele. Aitäh ütlemast! :-)

    Anonymous 1 - tsau-tsau! Milline rõõm on kuulda selliseid ilusaid sõnu! Ei kasuta tapeeti vaid spetsiaalset scrapbookingu paberit. Need on erinevas mustrites ja värvides müügil Tiimaris kui internetipoodides. Inspiratsiooni võid leida siit paremast ribast, kus on blogide nimekirjad. :-)

    ReplyDelete
  5. http://buduaar.ee/Turg/kuulutus/1151871 tutimütsid :)

    ReplyDelete