Sunday, November 20

Laupäev-pühapäev


Mõtlesin, et teen kiire sissekande. Eile ei kirjutanud ma midagi ja mõni aeg tagasi mõtisklesin, et täna ka ei kirjuta. Lihtsalt mitte midagi ei ole rääkida ning mõtteid ka pole. Ma ei taha pointless sissekandeid kirjutada. Muidugi tegin endaga kokkuleppe, et postitan iga päev, sest siis on blogi elus ja mul eesmärk, loomulikult ka põnev, sest panen ennast proovile.

Iiigastahes, täna olen terve päev koristanud, käisin eile Tartus ja ostsin igasuguseid dekoratsioone, et tuba muuta ja värskendada. Ülemisel pildil on näha korvikesi. Tahtsin neid alguses riiulitena kasutada, otsusasin ümber, sest nii mahub rohkem. Ysk'is olid korvid päris hea hinnaga, need väiksed natukene üle 1€ ja samasugune ainult suurem 5€ ringis. Mul toas juba nii palju asju igasugustesse korvikestesse ära pandud aga ikkagi on vähe. Tahan neid valgeid vist veel osta.

Korvidega dekoreerimisidee sain siit:
 Random
 Ostsin kaa selle üli populaarse tuši ära, hetkel olen super rahul, kasutan natukene rohkem ja ütlen siis täpsema tagasiside


Praegu siis tsau-tsau, homme kool and crazy week ootab jälle ees. :-)

2 comments:

  1. NÜÜD SULLE SIIT ÜKS ÜLI MEGA SUUR PALVE.PALUN HAKKA TEGEMA KAA VIDEOSEID SELLISEID NAGU ROOM TOUR JA EESTI KEELES JA MIS SU MEIGIKOTIS ON JA MIS SU EHTE KOTIS ON JMS KÕIKE.....MA OLEKSSULLE ÜLI TÄNULIK :):)

    ReplyDelete
  2. Kas need valged korvikesed olid 1 euro ? Minu arust olid kallimad või ma eksisin jälle hinnasiltidega.

    ReplyDelete