Sunday, November 6

Meeldib. Google reader. Novembri kuues päev.

"Meeldib" google readerile. Mõtlen, et miks ma seda küll varem kasutanud ei ole. Hakkangi nüüd uusi postitusi sealt lugema. Hoiab aega kokku lehe laadimise koha pealt ja kõik postitused on nähtaval ilma, et peaks vajutama kogu aeg "older post".

Teiseks... olen mõelnud enda blogi kujunduse muutmisele, kuigi see mulle nii meeldib. Kahjuks ei ole see enam minunäoline, eriline. Pärast seda, kui muutuse tegin, olen nii palju märganud teiste blogide kujunduse juures sama. Eriti mõtlen just seda parempoolset riba, mis on inspireerivaid pilte täis.

Ma ei ütle, et see on tulnud minu kujunduse pärast või midagi sellist. C'mon ma ei ole kinni "mina ja maailm" mõttes, kohe kindlasti mitte. Lihtsalt olen seda märganud pärast seda, kui muutsin enda kujundust, that's all! :-D Ehk ongi lihtsalt veider kokkusattumus. Või nagu minu ema alati ütleb:"Kui keegi käitub või teeb midagi nagu sina, siis äkki see lihtsalt meeldib inimestele."

Muidugi ammutasin enda inspiratsiooni ka teiste blogidest. Inspiratsiooni kogumine on hea. Mulle meeldib, kui inspireerin inimesi, see on kõige suurem au. Lihtsalt olen seda kuidagilt nii palju tähele panema hakanud, et see lausa häirb mind.

Nüüd aga õppima. Jälle on minu enamus aeg läinud uute UGGide valimise peale, elfi peale, sissekannete lugemiste peale, uudiste peale, lugemise peale... (mis teeb mind õnnelikuks, aga...)

Oh, hea, et meelde tuli0 - Pean kohe kirjutama Pillele, et saaksin tööturu konverentsil vabatahtlik olla ja muideks, homme lähen juuksurisse. :-)

3 comments:

  1. Mulle hullult meeldib see background siin:) Ära seda muuda, kui siis ainult paremaks :D

    ReplyDelete
  2. Hello , you are already on "LOOK 10", if you are interested, please check and do some comment.
    http://look10.blogspot.com/2011/11/sandrelle.html
    +
    http://look10.blogspot.com/2010/02/fashion-estonia-blogs.html
    +
    http://look10.blogspot.com/2011/01/look-10-fashion-blogs-all-1301-1400.html

    Pick your prize, "AWARD", if you want. It’s for your blog.
    https://lh5.googleusercontent.com/-wWBK4g5D0zo/Tre0jMBxvqI/AAAAAAAAXa0/2IWWBFHLXaU/s280/1362_award.jpg
    ___________
    https://lh6.googleusercontent.com/-LG4evKGzcRs/S_eBn8Trj0I/AAAAAAAAQDI/HFGDXkpN3WQ/logo_look%25252010.gif

    Greetings
    Vicen.

    ReplyDelete
  3. Heh, aitäh. Võtan teadmiseks :-)

    ReplyDelete