Wednesday, November 23

True match & natural white


Nii. Täna mõtlesin, et millest küll kirjutada võiks... Tõnu ka küsis, et millest täna kirjutan, vastasin - uuest jumestuskreemist... ja hammastevalgendajast.

Läksin nädalavahetusel ideaal kosmeetikapoodi, et osta bonjour jumestuskreem, sest see hakkas otsa saama ja viimasel hetkel otsustasin ümber, et tahan proovida midagi uut. Valisin kaua aega. Üritasin leida nahatoonile võimalikult vastavat jumestuskreemi. Jäi silma kohe Loreali True Match super-blendable jumestuskreem. Tundus täitsa okei, lisaks arutasin müüjaga, et see jumestuskreem on natuke rohkem õline ja katvam. Talveks midagi sellist ongi täpselt vaja.

Mulle meeldis see jumestuskreem esimesest kasutamiskorrast ja mõtlesin sellepärast teistega ka jagada. Mulle endale meeldib alati lugeda tagasisidet, sest siis oskan poes silmad lahti käia ja endale midagi ka soetada.

N4/beige on antud jumestuskreem ja mulle sobib hästi. Panen kaks kihti tegelikult, siis katab paremini. Alguses ühildub jumestuskreem nahaga ja teise kihiga juba katab ka. Selle jumestuskreemi kohta ongi kirjutatud, et see ühildub hästi naha ja tekstuuriga.


Ja siis-ja siis.. ostsin prooviks valgendaja hammaste jaoks. Olen kasutanud nüüd paar korda ja olen rahul. Isegi muutust on märgata. Tellisin läbi buduaari ja seda ON palju kiidetud. Hetkel täpsemalt rääkida ei oska, sest olen siiski vähe kasutanud.

Loomulikult alguses uurisin ja lugesin tagasisidet selle kohta ja võin kindlalt öelda, et see on palju ohutum ja ei ole üldse nii hull, kui esmapilgul tunduda võib. :-)



Mina siis jälle oma kiire sissekandega..
Loodan, et minu tagasiside meeldis ja oli konstruktiivne :-)
xx

4 comments:

  1. Mul oli ka kunagi true match jumestuskreem, aga siis kui see veel uuenenud polnud.. aga ega neil vist erilist vahet polegi!?! :)
    Õel oli kunagi ka need hambavalgendus värgensid ja tal hiljem lagunes üks hammas ära, ei tea kas just sellest, kuid usun küll, aga ega kõigil ei pruugi seda juhtuda ;)
    Kavatsen veel kunagi true matchi endale osta ja mulle meeldis :)

    ReplyDelete
  2. Kas saaksid anda lingi buduaarist, et kust selle hammaste valgendaja ostsid? Otsin ise ka mingit head toodet aga tahaks enne uurida rohkem, kui kiiruga ostma hakkan :)

    Kõike paremat.

    ReplyDelete
  3. Hey!
    Sooviksin ka linki, kelle käest Te selle hambavalgenduse komplekti ostsite. ;)

    ReplyDelete
  4. Tere,
    väga huvitav blogi :)
    sooviksin ka linki saada :)sunny_9633@hotmail.com

    Aitäh, edu blogimisel.

    ReplyDelete