Sunday, June 3

Supelsaksad


Tõnu käis kunagi hiljuti Pärnus Supelsaksastes söömas ja ütles, et tahab mind kunagi sinna viia, et saaksime maailma parimat salatit koos süüa. Reedel oli mul Pärnus eksam (mis läks päris hästi!) ja kuna Tõnul oli eelmine päev lõputöö kaitsmine (mul on nüüd kõrgelt haritud Tõnu!) ning kursuse lõpupidu, oli tema samal ajal Pärnus. Reedel saime koos koju sõita. Enne käisime muidugi söömas (maailma parimat salatit!).

Supelsakstes on nii mõnus retrohõng. Vastavalt huvitav antiikmööbel ka... ja menüü ja tapeet. Väga lahe koht! Soovitan kindlasti sealt läbi hüpata ja kas või atmosfääri nautimise pärast üks tassike kohv juua. Juba ülihea teenindus muudab ülejäänud päeva rõõmsamaks. 

Eelroana sõime lõheceviche röstsaiaga - nämm! Salati (soe salat juurviljade, ahjukartulite ja sealihaga) võtsime Tõnuga kahepeale, sest seda on lihtsalt nii palju ja saime kõhu täpselt mõnusasti täis.

Nüüd natukene pilte telefoniga (fotokat kaasas polnud ja pildistamata ei tahtnud ka jätta!) ja Supelsakste kodulehelt näpsasin ka natuke paremaid pilte, et olemust edasi anda.

 Värskelt pressitud mahl
 Portas mudimistooli proovimas
 "jeee, I like!"
 "Mus, nii imelik tool.."

No comments:

Post a Comment