Tuesday, June 26

Taevaskoja ilu nautimas


Pärast Tõnu lõpetamist mõtlesime, et läheme Vasteliina laadale. Hommikul veel kõhklesime-kahklesime ja lõpuks otsustasime siiski minna. Jõudsime laadale täpselt siis, kui hakkas hullult vihma sadama. Nii kui autost välja läksime, jäi vihm järele. Perfect! 

Kõndisime laada läbi, ostsin endale mõned asjad (pildid allpool) ja hiljem läksime Vastseliina linnuse varemeid vaatama, meie kõik oleme seal varem küll käinud, aga rohkem tahtsime näidata Brettile - talle see sõjateema väga meeldib.

Siis... jätkasime tripi ja sõitsime Taevaskotta. Ekslesime ja jalutasime seal mõned tunnid. Mina ise pole varem Taevaskojas käinud ja veetsime väga toreda päeva kõik üheskoos.

Ostud laadalt
 Leidsin Krissu õe laadalt ja loomulikult ostsin paar asja temalt. Kuna mulle tema kehakreemid nii väga meeldivad, ostsin uue - sädeleva kehakreemi vaarika lõhnaga. See jätab tõesti mõnusa sädeluse, teeb isegi pruunimaks (sisaldab porgandit) ja lõhnab magusalt. Mida siis veel tahta? Maikellukesel käib facebooki fännilehel ka uus loosimine: http://www.facebook.com/pages/Maikelluke/146494345415756
 Huulepalsamite fännina soetasin uue huulepalsami, sest vana Maikellukese oma hakkab otsa saama. See on tõesti nii mõnus! Kõik kookost sisaldavad kreemid/palsamid meeldivad mulle tegelikult väga.
Vaatasime, et nii armas kutsikas! Tegelikult oli ta umbes 7-aastane :-)

No comments:

Post a Comment