Monday, June 18

Suvereporter. Day 11


Üks sats läks meil täna puhkusele. Midagi erilist küll muutunud ei ole... Fotograaf, üks reporter ja tegevtoimetaja asusid suve nautima. Küljendaja puhkab juba ajast, kui mina tööle tulin.

Sain täna viimase eksami tulemuse ja nüüd on siis kindel, et lõpetan (naljatasin ikka, et miski pole veel kindel). Ootan teid kõiki reedel, 22. juunil kell 17 Tsirguliina keskkooli. Vahepeal oli tunne, et ei oota enda lõpetamist üldse. Nüüd on see tunne üle läinud, ent ootan pigem ikkagi just seda osa, kui kõik sugulased ja sõbrad tulevad. Emme on saunatagusega palju vaeva näinud ja veel ilusamaks muutnud kui see varem oli.

Üks onu tuli täna töö juurde. Ta ostis kevadel turult keeduspiraali ja täna seda kasutades lõi spiraali lühisesse ja see plahvatas tal käes. Tekitas ka väikeseid põletusarme. Täitsa jube. Tegin temaga intervjuu, sest ta tahtis eelkõige teisi inimesi hoiatada.

Tähistasime ka Eleri sünnipäeva. Tõi meile häid salateid ja linnupiimakooki. Õnnitlesime ja rääkisime juttu. Meisterdasin kaardi ka, aga tegin pildi ainult telefoniga. Hetkel jääb vist postitamata - ei jaksa juhet otsida. :-)

Uurisin veel Helme valla alajaama põlengut... Selline õnnetuste uurimise päev on täna olnud, hehee. Õhtul läksime Maanuga uuesti 6 km jooksma. Sel korral võttis ta telefoni kaasa ja mõõtsime täpselt: 6,15km jooksime 46minutiga. Suurtele sportlastele on see igavik. Meie jaoks high five. Mis veel parem - jooksime terve aja. Kui esimest korda peatusime minu pärast kolm korda (sest ma pole harjunud nii pikka maad jooksma), siis täna jooksime terve tee. Hea tunne. Tahame Maanuga nii palju kui võimalik jooksmas käia. Kahekesi on hästi vahva. Saab jutustada ja mõlemad motiveerime-toetame ka ju üksteist tegelikult.

Täna saatsid Maanu ja Tõnu Bretti lennukile. Maanu läheb hiljem, koos Tõnu, Katu, Aivo ja Emiliga. Läheksin ka, kuid pean tööl olema. Tõnul hakkab õnneks puhkus ja tema saab minna. Usun, et neil on Saksamaal hästi vahva. Eriti just suvel.

Lucia on meil jälle nii palju kasvanud, tõestusmaterjal siit:

 Naaberkolleeg Eleri

No comments:

Post a Comment