Sunday, July 1

Pildipostitus - keskkooli lõpetamine...


Finally pildipostitus tehtud!  Sorry, et nii kaua venitasin. See sorteerimine võttis sel korral kuidagilt eriti kaua aega. Ent pilte ikkagi ligi 50. :)

Aktus oli ilus... aga liiga pikk! Kestis ligi kaks tundi - nägin neid väsinud ja tüdinenud ilmeid kogu aeg. Mõistagi ju. Käisin sel suvel mitmel lõpetamisel, mis kestsid tunni või natukene üle selle. Täiesti piisav oli.

Vahva, et me kõik ikkagi lõpetasime. Lumivalgeke ja seitse pöialpoissi. Muinasjutulised, nagu me olime. Lõbus aeg oli keskkoolis - on, mida meenutada. Parimad aastad jäävad ikkagi põhikooliaega. 9. klassi aktus oli ka sellepärast pisaraterohke ja südamelähedasem. Nüüd oli kuidagilt emotsioonitu. Siis oli meil klassis rohkem tüdrukuid ja kuna me saime omavahel väga hästi läbi, siis olime tihti pärast kooli koos, nädalavahetuseti ja üldse. Tekkisid omad naljad jne. Oleksin tahtnud, et Krissu ja Kadi ka koos minuga lõpetaksid (ja Janette ka), aga pole hullu. :)

Lõpetasin neljade-viitega ja minu kleidi õmbles mu sõbranna Margit - suured paid (kivikesed rinnaosa juurde õmblesin ise), soengu tegi Kaili ja mõned ehted ning meigi tegin ise.

Maailma lahedaim direktor!! Aitäh silmapaistva koolielu edendamise tiitli eest!
Aitäh preemiaraha eest! :)
 Emme õlal ikka kõige parem!
Aitäh õpilasesindus, aitäh EÕEL!
Aitäh noorteleht Tankla!
Aitäh T.O.R.E!
Family power!
Lemmik õpetaja! :)
 Siin paremini ka soengut näha :)
 Minu lähedased :)

Afterparty:

Venna ja Laura!

4 comments:

  1. Väga ilus kleit :) Ja väga armsad pildid. Tegid hea valiku!:)


    http://everythingbyeve.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Sa olid väga ilus:)

    Kas sa olid keskkoolis ainuke tüdruk enda klassis?

    ReplyDelete