Tuesday, June 19

Suvereporter. Day 12


Hommik algas vihmase ilmaga, ent sellest hoolimata ühe mõnusa kaisuga.

Nii-nii-nii. Tegin jälle tänavaküsitlust ja küsisin inimestelt, mis nad jaanipäeval teevad. Täna ei kukkunud ka küsitlus just eriti hästi välja. Nibin-nabin sain arvestatavad vastused kätte.

Hommikul oli jälle pikem koosolek nagu teisipäevale kombeks. Alustasin täna laagrilooga ja püüdsin rohkem infot hankida keeduspiraali plahvatuse kohta. Kokkuvõtteks ütles mulle täna üks allikas, et kui tahan head lugu, pean veel natukene aega uurima. Lisaks tegin veel selliseid pisemaid asju. Keegi ükskord ütles, et Sandra, täna ei näinudki ühtegi sinu artiklit lehes. Tegelikult läheb igasse lehte minu poolt midagi, aga igale loole ei lähe nimi juurde. Näiteks tänavaküsitlus, küsimus-vastus, lõpetajate nimekiri, lühemad uudised.

Meie kõigi lõuna oli täna taaskord sisustatud, sest pidasime kohe kahte sünnipäeva. Jälle sai lõuna ajal nii hästi ja odavalt läbi. Ehee.

Pärast tööpäeva läksin Liisi juurde, ta paigaldas mulle ripsmed. Tahan lõpetamiseks natukene vunki ja sära juurde.


5 comments:

  1. Niiii super ilusad ripsmed, paljuga ta pani :) ?

    ReplyDelete
  2. niinii... põnev lugemine ja ikka hea meel, et Sulle meeldib, kuigi peaks mainima, et see pildike Sinu pesakesest kajastas kahjuks rohkem seda kaost minu laual :)

    õnne lõpetamise puhul ja keni pühi,

    E. L.

    ReplyDelete
  3. Sul on nii ilusad juuksed!

    suvimariliis.blogspot.com

    ReplyDelete