Monday, June 25

Suvereporter. Day 13 & 14


Kolmapäeval unustasin blogida ja olin veidi väsinud ka ning neljapäeval võtsin lihtsalt aja maha reedeseks lõpetamiseks. Reedel oli meil kõigil nagunii vaba päev.

Lõpetamise pildid tulevad veidi hiljem. Täna tegin esimese sorteerimise ära. Üks tuleks veel teha. :-)

Täna pakkusin kõigile kooli lõpetamise puhul natukene magusat - sõime torti. Nad kinkisid mulle ühe äärmiselt vahva raami. Mulle tohutult meeldivad sellised kingitused. Esimese raamitud kingituse pildi ja tekstiga sain Tanklast, kui mind peatoimetajaks valiti. :-)

Mis siis veel tänasest tööpäevast... Läksin korraks turule, et ühte kommentaari küsida ja nägin enda tuttavaid seal maasikaid müümas. Tore üllatus oli. Ihii.

Vahepeal on kaks toredat inimest minuga intervjuu teinud. Üks on Kärt Vainura poolt tehtud 10 küsimust ja 10 vastust: http://vita-e-stile.blogspot.com/2012/06/10kusimust-ja-10vastust-sandra.html


8 comments:

  1. Mis huulepulk see on? Nii ilus :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on ühe punase huulepliiatsi ja roosa huuleläike segu :)

      Delete
  2. Huule värv on nii ilus!

    suvimariliis.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Ma ootasin juba pikka aega, millal Gossip sinuni jõuab :) Ja teisest intervjuust nii palju, et kui sulle meeldis see raamat, mida tol hetkel lugesid, siis võiksid (kui vähegi aega on) lugeda Leelo Tungla "Seltsimees laps", ma arvan, et sulle võib see meeldida. Ma ei suutnud käest panna ja lugesin ühe õhtu/ööga läbi, nii kaasahaarav ja südamlik, et poetasin mitu korda ka pisara :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehee! Panen kõrvataha ja kirjutan endale üles - tänks soovituse eest. Kalli!

      Delete
  4. Mulle nii meeletult meeldib Su juuksetoon :)

    ReplyDelete