Monday, June 11

Suvereporter. Uus nädal. Day 6


Saage tuttavaks - Sandra Pekk. Täna tööl oli naljakas insident. Üks allikas helistas mulle eelmisel nädalal ja ütles, et no, kiri ei lähe kohale, et öelge palun uuesti enda e-mail. Kordasin siis ja tema kinnitas, et ikka sama probleem - ei lähe kohale. Andsin igaks juhuks isikliku e-maili ka. Täna veel mõtlesin, et huvitav, miks meili ei tule ja ei tule. Siis ütles tegevtoimetaja, et see allikas saatis üldmeilile kirja, sest pole kindel, kas see mulle lõpuks jõudis kohale või mitte. Muidugi ei jõudnud, ta tahtis saata selle kirja sandra.pekk@ajaleht.ee. 

Vihmane ilm ajas mu pea nii valutama. Lisaks hommikul tupeerisin natukene juukseid ja panin üles patsi, läks meelest, et mul hakkab alati peanahk valutama (liiga suur koormus). Tööl võtsin juuksed lahti, kammisin ilusti sirgeks, aga ikka oli nii valus. Senini on. Enam ausalt ei kiusa ennast nii.

Täna olin korraks mures ka, sest mul pole järgmisesse lehte praktiliselt ühtegi teemat. Järjest otsisin teemasid, aga need sobivad kõik laupäevasesse või uude nädalasse. Homme saan loodetavasti Jorma filmivõtetele minna ja kirjutada sellest, mida nad seal teevad.

Mõõdud kleidiks ka antud. Nüüd tuttu ja enne seda loodan, et jõuan ühe osa Game of Thronesi vaadata. :-)

4 comments: